ChanTest is pleased to present its 2nd User Meeting, Partnerships in Drug Discovery being held this May 10, 2013 at the Westin San Francisco Airport Hotel in Millbrae, CA.
Everyone needs a partner. The 2nd ChanTest User Meeting brings together partners from several aspects of drug discovery and development. Representatives from safety & discovery labs who partner with ChanTest will provide presentations demonstrating how this partnership impacted their work. ChanTest partners will also discuss how collaboration enhances the total customer experience. And finally, ChanTest scientists will present the latest and greatest offerings from The Ion Channel Expert.
The event will be held at the Westin San Francisco Airport Hotel in the Aspen Room.
A special room rate has also been arranged for all participants attending the ChanTest User Meeting. These rooms are limited; please reserve your room before April 26, 2013. Every booking must be guaranteed by a credit card. Please use the reservation code "CHANTEST" when making your reservation.
Westin San Francisco Airport Hotel
1 Old Bayshore Highway
Millbrae, CA 94030
Phone: (650) 692-3500
ChanTest Room Rate:
Overnight sleeping rooms are available at $179.00 (plus tax) for the night(s) of May 9 & 10, 2013.
Hotel tax on overnight guest rooms is 12.065%/room + $1.00 Tourism Assessment.
|8:00 - 8:30||Registration & Continental Breakfast||30mins|
|8:30 - 8:45||Welcome & Introduction||Chris Mathes||CCO, ChanTest||15mins|
|8:45 - 9:30||Keynote: Preclinical - Clinical Development||Philip Sager||Chair of the Scientific Programs Committee, Cardiac Safety Research Consortium||45mins|
|9:30 -10:00||xCELLigence/Profiling for MOA||Dinah Misner||Senior Scientist, Genentech||30mins|
|10:00 - 10:30||Drug
Discovery Partnering in the New|
|Hui Li||Executive Director & Head of Business Development, BioDuro||30mins|
|10:30 -10:45||Coffee Break||15mins|
|10:45 -11:15||Safer and More Effective Drugs the ChanTest Way||Arthur 'Buzz' Brown||Founder, President & CEO, ChanTest||30mins|
|11:15 -11:45||Phenotypic E-phys Screening Using the Multiwell Maestro MEA system||Mat Brock||Senior Sales Scientist, Axion Biosystems||30mins|
|11:45 -12:15||Discovery||Michael Hedrick||Scientist, Biology Group Leader, The Conrad Prebys Center for Chemical Genomics at the Sanford-Burnham Medical Research Institute||30mins|
|12:15 - 1:30||Lunch Break||75mins|
|1:30 - 2:00||Applications of pluripotent stem cell technologies for drug discovery and safety||Ralph Snodgrass||President and Chief Scientific Officer, VistaGen Therapeutics||30mins|
|2:00 - 2:30||Screening & Profiling Ion Channel Targets in Drug Discovery and Safety||Glenn Kirsch||Senior Director, Pharmacology and Program Management, ChanTest||30mins|
|2:30 - 3:00||Pharmacological Targets for Airway Defense in Cystic Fibrosis||Beate Illek||Staff Scientist, Children's Hospital Oakland Research Institute||30mins|
|3:00 - 3:30||Coffee & Networking Break||30mins|
|3:30 - 4:00||Modulations of Ion Channels & Protein-Protein Interactions; Development of New Therapeutics for CNS & Oncology Indications||Allan Bates||Co-Founder, Alion Pharmaceuticals||30mins|
|4:00 - 4:30||Application of the xCELLigence RTCA Cardio System for Pre-Clinical Safety Assessment||Jeff Irelan||Global Support Manager, ACEA Biosciences||30mins|
|4:30 - 5:00||Human Neurons and Cardiomyocytes: Thinking inside the dish to beat the hurdles in drug development||Blake Anson||Product Manager, CDI||30mins|
|5:00 - 5:05||Closing Remarks||Chris Mathes||CCO, ChanTest||5mins|